NL +31 (0)85 04 97 890 / BE +32 (0)78 48 67 58 / info@riotech.nl

Rioolafsluiters

Met een rioolafsluiter van Janssen Riotech werk je veilig en efficiënt aan het riool. Ons ruime assortiment bestaat uit diverse ballonafsluiters, flexibele afsluiters en plaatafsluiters van het Nederlandse topmerk Lansas. Voor iedere buismaat hebben wij een geschikte oplossing. Bovendien zijn alle rioolafsluiters grondig getest, 100% veilig en duurzaam in gebruik.

Advies nodig? Wij helpen graag!

Ballonafsluiter
Flexibele rioolafsluiter
Plaatafsluiter

Specialist in rioolafsluiters

Het afsluiten van rioleringen kan een uitdaging zijn. Hoeveel druk komt er achter de rioolafsluiter te staan, past de rioolafsluiter door de put of moet er iemand achter de rioolafsluiter staan? Kritische vragen die belangrijk zijn bij het vinden van de juiste rioolafsluiter.

Bij Janssen Riotech kun je terecht voor al jouw vragen. Wij denken graag met je mee, zodat je de best passende rioolafsluiter ontvangt. In onze magazijnen liggen rioolafsluiters in alle soorten en maten. Daarmee kunnen we altijd een oplossing bieden. Daarnaast zorgen onze eigen chauffeurs voor een snelle levering, tegen een scherp tarief.

Uiteraard kun je van ons verwachten dat de rioolafsluiters gecontroleerd, getest en veilig zijn voordat je ermee gaat werken. Wij waarborgen de veiligheid van vakmensen binnen de infrabranche en dragen met onze producten steeds meer bij aan verduurzaming van de sector.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op en maak kennis met onze persoonlijke aanpak en snelle service.

Janssen Riotech: Voor ieder vraag een deskundige oplossing