NL +31 (0)85 04 97 890 / BE +32 (0)78 48 67 58 / info@riotech.nl
Welke diameter heeft de af te sluiten buis?
Vul de diameter in milimeters in.
Moet de afsluiter door een standaard putopening?
Een standaard putopening is 520mm.
Wat is de verwachte tegendruk?
Vul de verwachte tegendruk in.
Maak gebruik van onze handige selectietool en vind eenvoudig de gewenste rioolafsluiter.

Wij denken graag met u mee aan de beste oplossing. Moet het sneller, groter of op maat? Neem dan contact met ons op.

Service

Benieuwd naar de mensen achter Janssen Riotech?

De persoonlijke aanpak en snelle service is wat Janssen Riotech maakt tot jouw betrouwbaar partner. Naast veilige en goede producten, vinden wij het belangrijk om je te voorzien van het juiste advies. Ons ervaren team kent de markt en weet exact wat je op welk moment nodig hebt. Daar is onze dienstverlening volledig op afgestemd.

Onze aanpak

Het begint al bij de eerste kennismaking met jouw project. Wij noteren niet, maar denken direct met je mee. Hoe kan het sneller, beter of goedkoper? Die vragen beantwoorden we graag voor je. En natuurlijk zorgen wij daarna voor een uitstekende uitvoering van onze gemaakte afspraken.

Dergelijke service stopt niet bij de levering van producten, maar loopt ook ver daarna door. Alles is erop gericht om onze dienstverlening zo persoonlijk mogelijk voor je te maken. Met als doel een prettige en langdurige samenwerking op te bouwen

Rioolafsluiters testen

De manier waarop een rioolafsluiter wordt gebruikt en bewaard kan grote invloed hebben op de bedrijfszekerheid en levensduur van de rioolafsluiters. Laat daarom regelmatig je rioolafsluiters testen en keuren. 

Veiligheidsinstructies

Ieder bedrijf moet zorgdragen voor een veilige en gezonde werkomgeving waar geen incidenten voorkomen. Je kunt veel veiligheid verhogende maatregelen nemen, maar dat is soms niet genoeg. In zulke situaties kunnen veiligheidsinstructies hun nut bewijzen.

Transport

Janssen Riotech beschikt over een modern wagenpark bestaande meerdere wagens die dagelijks onze artikelen door Nederland en België brengen. Door middel van combinatietransport kunnen wij onze producten tegen een aantrekkelijk tarief op iedere gewenste locatie afleveren. 

Onze chauffeurs zijn opgeleid om de artikelen schadevrij en tijdig af te leveren.  

Contacteer ons en bereken wat ú hiermee kunt besparen!

Trainingen

Ieder bedrijf moet zorgdragen voor een veilige en gezonde werkomgeving waar geen incidenten voorkomen. Je kunt veel veiligheid verhogende maatregelen nemen, maar dat is soms niet genoeg. In zulke situaties kunnen veiligheidsinstructies hun nut bewijzen.