NL +31 (0)85 04 97 890 / BE +32 (0)78 48 67 58 / info@riotech.nl

Eigen materieel

Een jaarlijkse verplichte keuring van PBM en arbeidsmateriaal is heel normaal. Maar hoe staat het met de veiligheid van jouw eigen rioolafsluiters? Voldoen deze nog aan jouw veiligheidsnormen? De risico’s van falende afsluiters kunnen variëren van gehoorbeschadiging tot zelfs verdrinking!

Janssen Riotech verzorgt graag de controle en keuring van jouw rioolafsluiters. Met een zorgvuldig samengesteld protocol worden de afsluiters getest, gekeurd en beoordeelt. Je ontvangt de afsluiters retour voorzien van een controlelabel. We kunnen ook een keuringscertificaat bijsluiten (meerprijs € 2,50 per stuk).

Voldoet de rioolafsluiter niet meer aan onze veiligheidsnormen dan brengen wij graag een advies uit wat te doen. Ook kunnen we de rioolafsluiters voorzien van een label met jouw bedrijfslogo en eigen nummering. 

Ja, ik ga voor veiligheid!

Janssen Riotech verzorgt graag de controle en keuring van uw rioolafsluiters. Door middel van een zorgvuldig samengesteld protocol worden uw afsluiters getest, gekeurd en beoordeeld. U ontvangt de afsluiters retour voorzien van een keurmerk en keuringscertificaat. Voldoet de rioolafsluiter niet meer aan onze veiligheidsnormen dan brengen wij graag een advies uit.

Je werkt veilig of je werkt niet!

Nieuws