NL +31 (0)85 04 97 890 / BE +32 (0)78 48 67 58 / info@riotech.nl

Over ons

Met 50+ jaar vakkennis en ervaring in rioleringstechniek kunnen wij je alles vertellen over de toepassingsmogelijkheden van onze rioolafsluiters. Zo bieden wij ballonafsluiters, flexibele afsluiters en plaatafsluiters. Voor iedere vraag een deskundige oplossing.

Door samen te werken met hoogwaardige partners beschikken wij over kwaliteitsproducten met een lange levensduur. Daarnaast onderhouden we onze producten uitstekend en worden ze steeds aan een uitgebreid testprotocol onderworpen. Hierdoor heb je altijd beschikking over het beste materiaal.

We doen er alles aan om je ervan bewust te maken hoe je veilig met onze materialen kunt werken. Van doorvragen bij het eerste contact tot veiligheidskaarten voor in de keet. Je mag ons altijd vragen om een training of lezing te verzorgen. Op deze manier delen we onze kennis en ervaring zodat jij veiliger kunt werken.

We snappen dat je project door moet. We hebben chauffeurs in dienst die met onze eigen wagens de materialen komen brengen waar jij dat wilt. We kunnen snel en flexibel reageren en laten je nooit in de kou staan.

Deskundig advies nodig?

Als niche-expert blijven we ons onderscheiden met specialistisch advies en continue vernieuwing. In zowel standaardproducten én specials. Wij zijn jouw betrouwbare partner met kennis van en oplossingen voor de dagelijkse praktijk.

Dat maakt Janssen Riotech eersteklas productspecialist in riooltechniek.

Benieuwd naar de mensen achter Janssen Riotech?

Historie

Van lokale aannemerij naar grensoverschrijdend verhuurspecialist in rioolafsluiters en overig materiaal. Janssen Riotech groeit snel. In kennis en ervaring, maar ook in medewerkers en locaties.

Onze overtuiging

Visie

Als internationale speler op het gebied van rioolspecialisatie willen wij een waardevolle bijdrage leveren aan het socio-economisch systeem. De verhuur van kwalitatief geteste producten stellen wij centraal, zodat de veiligheid van vakmensen binnen de infrabranche wordt gewaarborgd en we steeds meer bijdragen aan verduurzaming van de sector.

Missie

Alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om vakmensen binnen de infrabranche op een veilige, efficiënte en duurzame manier rioolwerkzaamheden te laten uitvoeren.

Kernwaarden
 

Nuchter en oplossend

Onze cultuur heeft zich gevormd door loyale en lokale mensen die dagelijks met een dosis aan ervaring en deskundigheid meedenken met onze klant.

Moet het snel worden geleverd of op maat gemaakt? We pakken uitdagingen met beide handen aan. Onze flexibele en praktische instelling komt dan goed van pas.

Verbindend en verduurzamend

We hechten waarde aan langdurige relaties met zowel onze klanten als onze leveranciers en medewerkers. Kansen grijpen we aan en problemen gaan we niet uit de weg.

We doen er alles aan om grondstoffen te besparen. Daarom kiezen we voor producten van hoogwaardige kwaliteit en met een lange levensduur.

Veilig

Bij alles wat we doen staat veiligheid voorop.