NL +31 (0)85 04 97 890 / BE +32 (0)78 48 67 58 / info@riotech.nl

Eersteklas productspecialist

Janssen Riotech is specialist in het verhuren en verkopen van opblaasbare rioolafsluiters. Wij kunnen u deskundig adviseren over de toepassingsmogelijkheden van onze plaatafsluitersballonafsluiters en flexibele afsluiters maar ook materialen voor het renoveren van rioolbuizen zoals packers en harzen zijn bij ons beschikbaar. 

Bij het werken in riolen komt meer kijken dan alleen de rioolafsluiter. Ook gasdetectie, rioolcamera of  putdeksel lifter hebben wij in ons assortiment. 

Als het om rioleringstechniek gaat, zijn wij geen trendvolger maar een trendsetter. Al vanaf het eerste begin onderscheidt ons bedrijf zich door continue vernieuwing. Met Janssen Riotech beschikt u over een eersteklas productspecialist. Een partner voor al uw standaardproducten én specials.

Een partner met kennis van en oplossingen voor de dagelijkse praktijk èn oog voor de toekomst.

Voor iedere situatie en diameter een afsluiter op voorraad. Flexibele rioolafsluiters, afsluiters voor hoge druk.

Deskundig advies nodig?

Deskundig advies nodig?

Persoonlijk partner.

Dat wil Janssen Riotech voor u zijn. Uw partner voor een gedegen en praktisch advies en een breed programma afsluiteroplossingen en bijbehorende techniek. Een partner die zich onderscheidt door persoonlijke communicatie: direct, snel en deskundig. Wij denken graag met u mee en werken samen met u aan een oplossing.

Wij helpen u niet alleen als het om standaardvragen gaat maar ook op het moment dat het nét even anders moet: sneller, groter of exact voor u op maat.

Snelle levering gewenst?

Snelle levering gewenst?

Flexibel en servicegericht.

Vandaag nog een rioolafsluiter nodig? Is er iets misgegaan met de rioolafsluiter op het project? Geen probleem. Service is bij Janssen Riotech namelijk geen eenheidsworst. Wij kennen uw markt en weten dat tijd geld is. Daar is onze dienstverlening volledig op afgestemd.

Transport wordt met onze eigen chauffeurs geregeld. Hiermee zijn we optimaal flexibel in het leveren waar en wanneer u dat wenst. Kunnen we het transport niet zelf doen? Dan regelen we een externe transporteur die de rioolafsluiters levert vanuit een van onze vestigingen, naar waar u het wenst. 

Dergelijke service stopt niet bij de levering van producten, maar loopt ook ver daarna door. Alles erop gericht om onze dienstverlening voor u zo persoonlijk mogelijk te maken.

Meer veiligheid, minder faalkosten?

Vakkundig en veilig

Vakkundig en veilig.

Wist u dat wij al onze materialen uitgebreid testen voordat deze ons pand verlaten? Zo bent u verzekerd van goed werkend en veilig materiaal.

Daarnaast beschikt Janssen Riotech over een schat aan kennis en ervaring en weet als geen ander welke rioolafsluiter voor uw project het beste en het meest veilig is. Onze expertise is opgedaan in projecten van groot tot klein, in de meest uiteenlopende markten en toepassingsgebieden. Die knowhow staat ook voor u ter beschikking.

Want bij Janssen Riotech betekent samenwerken ook samen kennisdelen. Dat doen wij door toolbox metingen en trainingen te verzorgen over het veilig gebruik van rioolafsluiters. Met educatieve animaties willen wij de bewustwording van veilig werken met rioolafsluiters vergroten. 

Uw veiligheid is onze drijfveer.