NL +31 (0)85 04 97 890 / BE +32 (0)78 48 67 58 / info@riotech.nl

Vacature Commercieel Medewerker Buitendienst

12 september 2023

Bij Janssen Riotech Eijsden zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die ons kan ondersteunen met de verkoop/verhuur van rioolafsluiters en andere materialen die gebruikt worden bij het inspecteren, renoveren, repareren, reinigen en/ of aanleggen van riolering. 

Dit ga je doen.

Je zal deel uitmaken van een multidisciplinair team, waarin jouw taak bestaat uit het onderhouden en verbreden van klantenrelaties in België. Je staat in voor de verkoop en verhuur van onze producten. Het adviseren van klanten over onze producten komt hier uiteraard ook bij kijken. Je zal instaan voor de Belgische markt, andere verkoopmedewerkers ondersteunen als het aankomt op de Belgische markt en verkoopstrategieën opstellen samen met je collega’s. ook relevante administratieve taken zullen uitgevoerd moeten worden. 

Hoe ziet je werkdag eruit? 

Je werkdagen zullen er niet altijd hetzelfde uitzien. Op sommige dagen zul je aanwezig zijn op kantoor, op andere dagen zul je op bezoek gaan bij klanten. Je kan zelf je dagen inplannen. Hybride werken is ook een optie. Je zal ook aanwezig moeten zijn op sommige beurzen in binnen-en buitenland.  

Functie-eisen 

Je bent commercieel;

Je bent sociaal aangelegd; 

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal, liefst iemand met Belgische nationaliteit; 

Je bent creatief in woord, geschrift en uitstraling; 

Je bent flexibel, innovatief en proactief; 

Je bent goed in het bouwen en onderhouden van relaties. 

Tot slot heb je passie voor je vak en ben je resultaatgericht, enthousiast, integer en werk je graag samen. 

Dit bieden we: 

Het gaat hier over een voltijdse functie. Je zal beginnen met een contract voor bepaalde duur van 1 jaar, hierna is er eventueel de optie, afhankelijk van prestaties en passen binnen de onderneming, dat dit een contract van onbepaalde duur wordt. Je zal 10 ATV dagen krijgen, 20 wettelijke vakantiedagen en 5 bovenwettelijke vakantiedagen. Je zal ook reiskostenvergoeding krijgen.  

Bij interesse, gelieve je CV en motivatiebrief te mailen naar m.custers@riotech.nl