NL +31 (0)85 04 97 890 / BE +32 (0)78 48 67 58 / info@riotech.nl

Kom naar ons Open Huis!

14 augustus 2023

Na een ingrijpende verbouwing is ons bedrijfspand in Eijsden klaar voor de toekomst. Daarom organiseren wij een Open Huis. 

Tijdens dit evenement kun je genieten van diverse activiteiten, demonstraties en een fabrieksbezichtiging, evenals de mogelijkheid om de omgeving te verkennen met je eigen racefiets.

Je bent van harte welkom om ons te bezoeken op

Eijsden ligt in het prachtige heuvelland van Limburg. Op zaterdag organiseren we daarom een racefietstocht voor de liefhebbers. Breng je racefiets mee en kom naar Eijsden. Zo kun je het nuttige en aangename combineren! 

Meld je hier aan en ontvang hierover meer informatie.

Wat kun je verwachten?

Rondleiding Gerenoveerd Pand: Ontdek onze prachtig gerenoveerde ruimtes, waarbij we zowel esthetische als duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd. Ons team zal beschikbaar zijn om je door de vernieuwde omgeving te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Demonstraties en Presentaties: Ervaar onze nieuwste technologieën en producten in actie tijdens onze boeiende demonstraties en presentaties. Onze experts zullen je informeren over de innovaties die we hebben geïntegreerd om onze producten en diensten te verbeteren.

Fabrieksbezichtiging: Krijg een exclusief kijkje achter de schermen tijdens een fabrieksbezichtiging bij Lansas BV. Je zult de kans hebben om het productieproces van dichtbij te bekijken en te begrijpen hoe hoogwaardige producten worden gecreëerd.

Netwerkmogelijkheden: Ontmoet collega's, industrieprofessionals en andere gasten tijdens ons evenement. Dit is een uitstekende kans om te netwerken, ideeën uit te wisselen en waardevolle contacten op te doen.

Fietstocht voor Racefietsen: Als je een enthousiaste fietser bent, kun je deelnemen aan onze begeleide fietstocht in de omgeving. Deze tocht is speciaal ontworpen voor racefietsen en biedt een uitdagende en schilderachtige route. We zullen zorgen voor de benodigde ondersteuning en veiligheidsmaatregelen.

Lekker Eten en Drinken: Geniet van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes terwijl je door ons pand wandelt en met anderen praat.

Graag tot ziens in Eijsden!