NL +31 (0)85 04 97 890 / BE +32 (0)78 48 67 58 / info@riotech.nl

Zet u ook in op circulariteit? Dan zullen de verhuurmogelijkheden van Janssen Riotech tot uw verbeelding spreken. Met het huren van materieel draagt u immers positief bij aan hergebruik En met een partner als Janssen Riotech bent u ervan verzekerd dat het materiaal ook weer een volgende bestemming krijgt. Over het hoe en waarom van circulaire verhuur informeren wij u graag met deze tips van onze verhuurexperts:

Zelf aan het stuur

Werken met verhuurmateriaal van Janssen Riotech biedt u veel vrijheid en flexibiliteit. Er is meer keuze, het beslag op uw eigen opslagruimte is minimaal en zijn er volop mogelijkheden om zelf mee te denken. Als vaste partner van fabrikanten zoals LANSAS zit ons bedrijf dichtbij het vuur. Dat betekent ook dat direct kan worden ingespeeld op bijzondere eisen ten aanzien van duurzaamheid en circulariteit. Zo zit u met ons als partner ook zelf aan het stuur van circulariteit.

Hogere efficiëntie in de keten

De weg van grondstof tot eindproduct is vaak bezaaid met goede voornemens. Om het beter, slimmer of efficiënter te doen. Huurmateriaal is in dat opzicht een vertrouwde zekerheid. Hiermee wordt onnodig gebruik van producten zoveel mogelijk voorkomen en vol ingezet op hergebruik. Zo besparen we de natuur én onnodige kosten. Daarmee is ook de eigen portemonnee gebaat bij circulariteit.

Ieder z’n vak

Elk vak kent specialisten en elk specialisme heeft zo z’n voordelen. Van een verhuurspecialist weet u in ieder geval dat u verzekerd bent van kwaliteit. Per slot van rekening is dat de manier waarop de verhuurder klanten kan binden, meer service kan verlenen en 100% gaat voor hergebruik. En wanneer de verhuurder en fabrikant ook nog eens samen optrekken, bent u als huurder verzekerd van materiaal dat altijd aan de laatste stand der techniek voldoet. Zo combineert u maximale veiligheid en efficiëntie met gebruiksvriendelijkheid en circulariteit!