NL +31 (0)85 04 97 890 / BE +32 (0)78 48 67 58 / info@riotech.nl

Nieuwe website Janssen Riotech biedt compleet overzicht rioleringstechniek

Janssen Riotech, specialist in het snel en betrouwbaar verhuren en verkopen van materialen voor rioleringen, heeft de website volledig vernieuwd. In de nieuwe opzet vormt de site www. riotech.nl  een nuttig en overzichtelijk portal en informatiepunt op het gebied van rioleringstechniek. Het volledig adaptive webdesign zorgt ervoor dat de gebruiker zowel op desktop, laptop als smartphone optimaal toegang heeft tot de website.

Tool en catalogus

Centraal op de homepage van de site staat een handig tool waar de bezoeker enkele randvoorwaarden kan invoeren om vervolgens naar een passende afsluiteroplossing te worden geleid. Het leveringsprogramma van Janssen Riotech omvat daarbij ballonafsluiters, testafsluiters, afsluitcilinders met bypass, flexibele afsluiters en testafsluiters, rioolafsluiters in uiteenlopende uitvoeringen en schroefbare afsluiters voor kleinere buizen met geen of weinig tegendruk. Het volledige productenpakket is ook opgenomen in de nieuwe catalogus die in elektronische vorm eveneens op de website te vinden is. Voor een snelle service kunnen op de site direct ook verkoopprijzen en eventueel advies worden opgevraagd.

Janssen Riotech is partner voor rioleringstechniek en biedt voor iedere buis een afsluiteroplossing als standaard of special. Het bedrijf combineert een breed programma afsluiters met een gedegen en praktisch advies. Janssen Riotech beschikt over decennialange kennis en ervaring met de rioleringstechniek en innoveert voortdurend op basis van vragen en wensen uit de markt.

Logisch vervolg op nieuwe vestiging

De nieuwe website is het logische vervolg op de start van een nieuwe vestiging van Janssen Riotech in Zoetermeer. Naast het hoofdkantoor in Eijsden bedient het bedrijf klanten nu ook vanuit deze nieuwe vestiging. Door de centrale ligging in de Randstad behoren onder meer de randstedelijke nutsbedrijven en bedrijven in de petrochemische industrie en de Rotterdamse en Amsterdamse havengebieden tot het Zoetermeerse klantenbestand.

Na de opening vorig jaar draait de vestiging inmiddels op volle toeren en hebben de eerste nieuwe klanten de weg naar deze vestiging gevonden. Met name de snelle levering en de directe nabijheid van een afsluiterspecialist wordt door klanten bijzonder gewaardeerd. Er wordt daarnaast zelfs al weer uitgekeken naar nieuw personeel om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar de oplossingen van Janssen Riotech.